SALUBRITATE

Petrila

 

S.C. EDIL SAL PREST SA. are misiunea de a desfasura activitatea de maturat manual si mecanizat, curatare si razuire a rigolelor, spalare, stropire si întretinere a cailor publice, în conditiile legii, în Orasul Petrila.

Prestarea activitatilor de maturat manual si mecanizat, curatare si razuire a rigolelor, spalare, stropire si întretinerea cailor publice se va executa astfel încât sa se realizeze:

– continuitatea activitatii, indiferent de anotimp si conditiile meteo, cu respectarea prevederilor contractuale;

– respectarea instructiunilor/procedurilor interne de prestare a activitatii;

– respectarea regulamentului serviciului de salubrizare aprobat de autoritatea administratiei publice locale, în conditiile legii;

– asigurarea calitatii si continuitatii serviciului;

– spalare se executa atat pe partea carosabila, cat si pe trotuare, dupa terminarea operatiei de maturare si curatare a rigolelor;

– stropitul se efectueaza in perioada 1aprilie pana la 1 octombrie.

 

Maturatul manual se aplica pe carosabil, pe trotuare, în piete si în hale de desfacere a produselor agroalimentare, în locuri de parcare sau pe suprafete anexe ale spatiilor de circulatie, de odihna ori de agrement în toate cazurile în care nu se poate realiza maturatul mecanic.

Maturatul mecanizat se efectueaza pe o latime de minim 2 metri de la bordura sau de la rigola centrala, cu masini specializate, echipate cu perii cilindrice si/sau circulare care vin în contact direct cu suprafata pe care se executa maturatul.

 

Dispecerat:

Contactati dispeceratul S.C. EDIL SAL PREST SA.la nr.de tel: 0254/550.318  daca:

– cosuri de gunoi pline sau imprastiate pe trotuar;

– strazi nematurate;

 

 

SESIZARI:

Cei ce fac sesizari sau reclamatii sunt rugati sa aduca o proba filmata sau o poza (cu data si ziua) a actului pe care il denunta. Masurile se vor lua conform regulamentuilui de ordine interna dar numai in cazul unei probe.